مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن نفقه

سلام خسته نباشید، من میتونم بابت پرداخت نکردن نفقه یک سال و نیم دادخواست طلاق بدم و اگه دادخواست طلاق دادم نفقه بهم تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود ابتدا دادخواست نفقه طرح وبعد از محکومیت وعدم پرداخت ظرف مدت 6 ماه دادخواست طلاق بدهید تادلایلتان محکمه پسند باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول دادخواست نفقه بدهید و بعد از صدور اجرائیه دادخواست طلاق بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می بایستی ابتدا دادخواست مطالبه نفقه بدهید و بعد از صدور اجراییه دادخواست طلاق تقدیم نمایید ضمن اینکه درصورتیکه عسروحرج شما اثبات گردد می توانید دادخواست طلاق دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به عدم پرداخت نفقه دادخواست مطرح نمایید پس از قطعیت حکم جهت طلاق اقدام نمایید
با اثبات عسر و حرج و سایر دلایل نیز می توانید جهت طلاق اقدام نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما میتوانید شکایت کیفری و حقوقی مطرح کنید و بعد در صورت صدور رای به نفع شما تحت شرایطی میتوانید دادخواست طلاق دهید.
بعد از صدور طلاق نفقه صرفا در ایام عده به شما تعلق می گیرد.