مشاوره حقوقی رایگان - ترک شوهرم از منزل

سلام
ببخشید بنده تبربزم
خونه و ماشین برای منه و تبریز تو خونه من زندگی میکردیم
شوهرم سه روز پیش بخاطر اختلافاتی چمدونشونو بستن و رفتن شهر دیگه پیش خانواده اشون
من تا کی میتونم صبر کنم تا شکایت انجام بدم یعنی چقدر باید غیبتشون طول بکشه
دوربینهای خونه ترک ایشونو با چمدان ثبت کردن ایا نیاز به شواهد دیگه هست؟؟
نفقه هم هیچوقت پرداخت نمیکردن فقط یکبار سر خریدن یه ماشبن ده میلیون به حساب من واریز کردن ایا اون میتونه ادعا کنه ده میلیون نفقه بوده الکی؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال شما ابعاد گوناگونی دارد در صورت تمایل تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج میتواند ادعا نماید که پرداخت 10 میلیون بابت نفقه بوده است ولی باید ادعای خود را اثبات نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ابتدا اظهارنامه رسمی ارسال کنید و سپس دادخواست مناسب بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید