مشاوره حقوقی رایگان - نپرداختن نفقه

سلام. آیا بعد از گرفتن اجرائیه نفقه اگر همسر در مدت ده روزه اجرائیه نفقه رو به زوجه پرداخت نکنه، زوجه میتونه درخواست طلاق بده ؟ یا باید شش ماه از نفقه جاریه بگذره درخواست طلاق بده ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ به صرف اینکه زوج در مدت 10 روز اجرائیه از پرداخت نفقه خودداری کند برای زوجه حق طلاق ایجاد نخواهد شد و باید مدتی مانند 6 ماه از تاریخ عدم پرداخت نفقه گذشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید محکومیت در خصوص ششماه نفقه باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه بعد از صدور اجرائیه نتواند اموال زوج را توقیف کند می تواند دادخواست طلاق بدهد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همینکه اجراییه صادر شد و جواب داد ندارم زن میتواند دادخواست طلاق بدهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید با گذشتن مدت کوتاهی از زمان اجراییه اقدام به درخواست طلاق کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما می توانید درخواست طلاق به ثبت برساند اما رویه در نهایت می تواند متفاوت باشند چرا که می بایست 6ماه سپری گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نفقه ارتباطی به درخواست طلاق ندارد. هر زمان امکان ان وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
6 ماه باید بگذرد و ظرف این 6 ما نیز نفقه را پرداخت نکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دادخواست طلاق تنظیم نمایید لیکن اگر می خواهید از این علت برای طلاق بهره مند شوید باید صبر کنید عدم پرداخت نفقه حداقل به 6 ماه مطابق یکی از بندهای 12 گانه سند نکاحیه برسد تا بتوانید از آن برای طلاق استفاده نمایید در غیر این صورت عایدی برای شما ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدتی از زمان درخواست صدور اجراییه بگذرد

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

با سلام
به صورت کلی برای ارائه دادخواست طلاق از طرف زوجه می بایست یکی از شرایط 12 گانه در سند نکاحیه وجود داشته باشد و در این مورد هیچکدام از شرایط وجود ندارد و حتما باید حداقل 6 ماه نفقه از طرف زوج پرداخت نگردد و علاوه بر آن زوجه آن را مطالبه نموده باشد.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام.
خیر نمی تواند باید حداقل 6 ماه نفقه پرداخت نگردد و زوجه نیز آن را مطالبه نماید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق قانون اگر مرد 6 ماه متوالی از پرداخت نفقه خوداری و حکم قطعی به الزام پرداخت نفقه زوجه صادر گردد. زن می تواند تقاضای طلاق نماید ، لیکن تشخیص با قضات(دادگاه بدوی و تجدیدنظر) رسیدگی کننده می باشد.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چنانچه شش ماه نفقه پرداخت نشود . حق طلاق ایجاد می شود ...

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌بایست حداقل 6 ماه متوالی یا نه ماه متناوب اقدام به عدم پرداخت نفقه نماید تا بتوانید عسر و حرج در طلاق را اثبات کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام اگر می‌خواهید به استناد عدم پرداخت نفقه به عنوان یکی از شروط 12 گانه سند ازدواج، عسر و حرج خودرا اثبات نمایید بهتراست تا 6 ماه از عدم پرداخت بگذرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق مفاد بند یک عقدنامه ، اگر زوج به مدت حداقل شش ماه از ابلاغ ، از دادن نفقه امتناع نماید با شرایط خاصی امکان طلاق
برای زوجه وجود خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر مگر اینکه این 6 ماه از بابت ترک انفاق کیفری باشد نه حقوقی

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

پس از موعد ده روزه اگر نفقه را پرداخت نکرد میتوانید دادخواست طلاق بدهید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام
خیر
پس از گذشت 6 ماه نیز باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه به مدت حداقل 6 ماه ثبت و منتهی به اجرائیه گردد تا مجوز استتفاده از شرط ضمن عقد نکاح در باب وکالت در طلاق باشد.
البته در بعضی شعبات صرف عدم پرداخت نفقه در مدت 6 ماه را نیز مجوز عسر و حرج میدانند.

مسعود  يوسفي سهزابي

جناب آقای مسعود يوسفي سهزابي :

با سلام درخواست طلاق برای تحقق وکالت عدم پرداخت نفقه در صورت عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه از سوی زوج قابل طرح هست

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بعد از ده روز امکان جلب زوج به وجود می آید ولی جهت استفاده از حق طلاق باید شش ماه از عدم پرداخت بگذرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم مطابق عقدنامه شش ماه باید از محکومیت پرداخت نفقه بگذرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

یکی از شروط عسر و حرج قرار گرفتن زوجه ندادن نفقه از سوی زوج هستش ولی این عدم پرداخت از زمان صدور اجراییه که 6 ماه متوالی و یا 9 ماه متناوب هستش از زمان استحقاق وصول نفقه برای زوجه است نه دیگر ملاکها.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نفقه اعم از خوراک ، مسکن ، پوشاک و هزینه های درمانیست ، اگر این موارد رعایت شده و شما در حال زندگی در منزل مشترک هستید به منزله‌ی پرداخت نفقه هست .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی دارد که از چه تاریخی نفقه را نپرداخته است، طبق شرط ضمن عقد باید 6 ماه نفقه پرداخت نشده باشد

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
جهت درخواست طلاق باید نسبت به اثبات عسر وحرج اقدام نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

بعد از گذشت ایام ذکر شده در قانون مدنی ، مورد از عسر و حرج بحساب آمده و میتونین تقاضای طلاق ثبت کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست 6 ماه از صدور حکم قطعی مبنی بر‌محکومیت به پرداخت نفقه گذشته باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید 6 ماه نفقه ندهد و الزام او به پرداخت فایده ای نداشته باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

اگر شش ماه نفقه پرداخت نشود

حق طلاق ایجاد می شود ...