مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام دو هفته است که جنین 23 هفته ای خودمو به علت پارگی جفت از دست دادم. از دکتر زنان میخوام شکایت کنم چون روزی که با خونریزی رفتم بیمارستان برای عمل نیومدن. در هفته 19 سرکلاژ شدم برای ترخیص نیومدن. داروی آنتی بیوتیک بعد عمل سرکلاژ به من ندادن. در هفته 23 مراجعه به بیمارستان دکتر کشیک متوجه عفونت قارچی من برای باز کردن سرکلاژ شد. بچه من هیچ مشکلی نداشت و پسر بود میخوام بدونم چطور میشه قصور پزشکی رو ثابت کرد?!
پارگی جفت از عفونت احتمالش هست تو منابع اینترنتی موجوده اما داخل نتیجه آسیب شناسی دکتر دیگه ای نشون دادم میگن نیست. خودمم آزمایشهای قبل بارداری رو انجام دادم تحت نظر دکتر بودم و مشکلی نداشتم.
شدیدا به کمکتون احتیاج دارم. ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اصولا این موضوعات جنبه فنی و کارشناسانه دارد
در مراجع قانونی صالح، از جهات متعدد قابلیت پیگیری دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،خیلی‌متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده .بله میتونید برای قصور پزشکی با‌مستندات و مدارک شکایت‌ کنید. همینکه برای عمل نیامدند و دارو ندادند و نسبت به بیمارشون مسئول‌ نبودند و بی مبالاتی و عدم رعایت نظامات پزشکی و کوتاهی در رسیدگی می شود اثبات قصور.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع به کمیسیون پزشکی ارجاع خواهد شد.

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می توانید شکایت نمایید با ارائه مدارک پزشکی و موضوع به کمیسیون پزشکی ارجاع می‌شود.