مشاوره حقوقی رایگان - خرید قسمت قناس حیاط مدرسه

با سلام اینجانب خواستار خرید قناسی قسمتی از حیاط مدرسه به متراژ حدودی سی متر مربع در مجاورت ملک بنده می باشم. حیاط مدرسه حدود دو هزار متر مربع مساحت دارد و این قناسی قسمت بسیار کوچکی از حیاط مدرسه است. لازم به ذکر است قسمتی از این قناسی به متراژ حدودی چهار متر مربع مربوط به ملک اینجانب بوده و شهرداری برای رفع تصرف به آموزش و پرورش نامه نگاری کرده است. حال با توجه به اینکه با این خرید مشکل قناسی هر دو ملک اینجانب و حیاط مدرسه حل خواهد شد، میخواستم ببینم مراحل انجام این واگذاری چگونه است. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.
برای خرید آن باید به شهرداری و اداره ثبت مراجعه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دایره حقوقی آموزش و پرورش هماهنگ کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی به دایره حقوقی آموزش و پرورش مراجعه نمایید و مراحل اداری آن را انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .از طریق دایره حقوقی آموزش و پرورش و شهرداری ودر نهایت اداره ثبت اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای فروش قسمتی از ملک مدرسه باید رئیس آموزش پرورش استان موافقت نماید که

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق شهرداری واداره اموزش وپرورش اقدام نمایید