مشاوره حقوقی رایگان - رد اموال کلاهبرداری شده

عرض سلام و احترام محضر مشاوران ارجمند و بزرگوار :
من و برادرم سال 87 در چنبره یک پروسه کلاهبرداری گرفتار شدیم .
1- اواسط سال 88 دادخواست خود را در دادسرای شهرستان رباط کریم مطرح کردیم سر انجام در مرداد 89 شعبه 101 کیفری ، متهم را به دوسال حبس ، رد اموال و 587 میلیون جریمه به صندوق دولت محکوم کرد .

2- پرونده در شعبه 38 تجدید نظر مورد رسیدگی واقع و متهم با تشدید مجازات ، به 3 سال حبس و 587 میلیون تومان جریمه مجدداً محکوم کرد ، امّا در مورد رد مال ، قاضی با استناد به اقرار شاکی در سندی ( تسویه نامه) رسمی مبتنی بر تسویه حساب ، که تاریخ آن حتی قبل از ارائه اولین دادخواست و یکی از ارکان کلاهبرداری بود تکلیف رد مال و ابطال اسناد را از خود سلب نمود .
و پیشنهاد داد ، ما ( شاکی ) دادخواست ابطال اسناد و رد اموال را در دادگاه حقوقی پی گیری کنیم .

3- دادخواست ابطال اسناد ما در شعبه 101 حقوقی رسیدگی و با استناد به همون سند رسمی(تسویه نامه) ، دعوی ما رد شد و در تاریخ اسفند 95 دادنامه صادره در شعبه 56 تجدید نظر نقض و ارجاع به 101 شد که مجددا شعبه بدوی 101 حقوقی عدالت ، اصرار به رد دعوی داد .

4- در اوایل سال 1400 دادخواست ابطال همون سند رسمیِ (تسویه نامه) موردِ استنادِ شعبات 38 تجدید نظر و 101 حقوقی عدالت ، در شعبه 4 حقوقی شهرستان رسیدگی و سرانجام شعبه 27 تجدید نظر تهران در تاریخ 1400/06/22 طی دادنامه شماره 6898 حکم قطعی به ابطال همون سند (تسویه نامه) رسمی مورد بحث داد .

حال با توجه به مراتب معنونه :
الف - آیا با توجه به اینکه اموال مورد ادعای ما (شاکی) که شامل دو واحد آپارتمان ، یک باب مغازه و دو فقره چک می باشد ردِ عین اموال هنوز میسّر هست یانه ؟
ب- جهت اقدام باید دوباره ، دادخواست ابطال اسناد کلاهبرداری شده را از ابتدا به ساکن در دادگاه حقوقی بدهیم ؟

ج - باید دادخواست به اصلاح دادنامه شعبه 38 تجدید نظر، که از رد اموال ما بدلیل همین سند رسمی باطل شده امتناع کرده بود بدهیم ؟

د- باید درخواست تجویز اعاده دادرسی و اعمال ماده 477 را بدهیم ؟

ارادتمند نظامی بازنشسته

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر عین اموال موجودباشد باید به شما رد شود می توانید از حکم قطعی صادره اعاده دادرسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت موجود بودن عین رد مال میسور می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
صرفا در صورت موجود بود مال حکم به رد داده خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورت موجود بودن اموال مسترد می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اموال در ید کلاهبردار موجود باشد باید مسترد بشود و اگر اموال شما به دیگری انتقال پیدا کرده باشد شما باید دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را مطرح نمایید و یا ...
تماس بگیرید