مشاوره حقوقی رایگان - رد مال کلاهبرداری

سلام وقت بخیر بنده یک قطعه زمین 300متر خریدم فروشنده پس از یک سال شکایت کلاهبرداری کردند باتوجه این که حتی زمان فروش خودم به‌ خریدار دیگر فروشنده اولی آمده به عنوان گواه امضا کرده باخانواده اش اما نمیدانم قاضی چرا من را محکوم کرده ویک سال حبس تعزیری داده و رد اصل مال بنده یک حبس کشیدم اما رد خیلی سخت شده برای من
آیا اجرای احکام وقت میدهد تا رد مال تحویل و چند ماه می‌شود گرفت با تشکر و جانباز درصدبالاهم هستم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر با رضایت شاکی باشد ممکن است اجرای احکام مهلت بدهد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است.در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهلت اعتراض دارید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه علت چه بوده را در زمان رسیدگی و مهلت تجدید نظر می‌بایست پیگیری میشد و دنبال راه حل بود در حال حاضر با توجه به اینکه در قسمت اجرای احکام است رد مال نیز باید صورت گیرد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام با قاضی صحبت کنید و حتما ذکر کنید شاکی رضایت داده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق همان اجرای احکام پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با هماهنگی با شاکی امکان استمهال خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام حضوراً پیگیری بفرمائید.