مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

فردی از طرف موکل خود وکالت محضری جهت امور قراردادی به او محول شده است، آیا بعد از بروز اختلاف رای داور قرارداد بعد از فوت موکل به وکیل شخص متوفی الزام آور و قانونی می باشد و باید رای داور اجرا گردد ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام جناب کیانژاد جای بسی خوشحالی است که باتوجه به مشغله کاری وکلای هستند که وقت خود را برای مشاوره هموطنانمان میگذارند و با حوصله جواب میدهند .
بله بعد از فوت وکالت باطل است اما منظور من بود که رای که داور قرارداد به موکل متوفی ابلاغ میکند نیز باطل است و یا الزام آور است؟

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بعد از فوت وکالت باطل میشود