مشاوره حقوقی رایگان - رای داور

با سلام و احترام

من مستاجر هستم . رای داور کاملاً علیه من صادر شده و از جهاتی قابل ابطال بود. کاملا حق با من است هم صورتمجلس تخلیه منزل از شورا دارم هم تامین دلیل و هم شاهد. اما متاسفانه در دفتر خدمات قضایی اشتباه نام داور را جزء خوانده نوشتم متاسفانه همه جا رد شد بدوی و تجدیدنظر .
مهلت اعتراض به رای داور از دست رفته قضیه مربوط به تقریبا 4 یا 5 ماه پیش است رای داور تایید شده ولی هنوز اجرای احکام نرفته دارم از غصه دق میکنم که یه اشتباه کوچیک همه چیز رو علیه من کرد خودم و وکیلم به هر دری زدیم نشد. این اشتباه و ضایع شدن حقم از ذهنم بیرون نمیره خیلی اذیت میشم . خواهش میکنم هر راهی میدونین پیشنهاد بدین خیلی ضرر میکنم . هر جا دادخواست میدم میگن باید اول رای داور را باطل کنید در ضمن داور همسر موجر است که من بعدا متوجه شدم. بیشتر از یکساله ودیعه دستشونه تو قرارداد هم روزی 200 هزار تومان خسارت نوشتیم. داور در رای خود هیچ اشاره ای به خسارت من نکرده اما کاملا به نفع شوهرش رای داده و گفته من باید خسارت بدم نه شوهرش. خواهش میکنم بفرمایید چکار کنم؟؟؟!!!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به دلیل قرابت نسبی داور به اصحاب دعوا و ذی نفع بودن وی،دادخواست ابطال رای داوری را از دادگاه بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال رای داوری را بر اساس ذینفع بودن اواز دادگاه بخواهید

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
صرفنظرازینکه سوال کامل نیست وبه اصل موضوع اشاره ننمودید یک نظر مشورتي بشماره 7/99/558 مورخ 1399/05/22 ازاداره كل حقوقي قوه قضائيه صادرشده هست که براساس این نظرمیتواند هم اعاده دادرسی بخواهید وهم اینکه باستنادبه بطلان ذاتی رای داور ازدادگاه بخواهید دستورعدم قابلیت اجرای رای داوری راصادرکند.البته باید از وکیل هم کمک بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال رای داوری بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مجدداً ابطال رای داوری را علیه طرف مقابل تقدیم نمایید