مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

با عرض درود و خدا قوت

در رای داوری وجه التزام و خسارت در یک رای، به ضرر مستاجر در نظر گرفته شده است که با توجه به شرایط وجه التزام تعلق نمیگیرد، آیا در ابطال رای داور، قاضی میتواند اصلاح رای را از داور بخواهد که فقط خسارت به موجر تعلق بگیرد؟ یا قاضی فقط میتواند رای به ابطال کل رای یا تایید رای بدهد؟ منظورم اینه که ممکن هست فقط بخش هایی از رای رو قاضی ابطال کنه‌ و بقیه اجرا بشه؟ ضمنا در قرارداد کلیه اختلافات باید توسط داور حل و فصل گردد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای بررسی شود تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که رای داوری مورد مطالعه قرار گیرد تا ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی میسور باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنظر دقیق نیازمند مطالعه و برسی مفاد رای می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خواسته خواهان ابطال‌ رای داوری باشد دادگاه رای را ابطال خواهد کرد.