مشاوره حقوقی رایگان - آدرس شاکی موجود در سامانه ثنا را متهم می تواند بخواند

سلام . از شخصی شکایت کرده ام نمی خواهم آدرس منزل یا محل کار مرا بداند که مزاحمت ایجاد کند چون آدم بی نزاکت و هنجارشکن و سابقه داری است آیا روی احضاریه که برای طرف ارسال می شود آدرس پستی بنده که در سامانه ثنا و شکواییه نوشته ام قید می شود؟ و طرف می تواند از روی احضاریه آدرس خانه و محل کار مرا پیدا کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله ادرس شما قید میشود میتوانید نشانی خودرا تغییر دهید