مشاوره حقوقی رایگان - آیا به رای دادگاه اعتراض کنم؟

سلام
من شاکی پرونده هستم.چند روز پیش پیامکی برایم آمد که متن آن به قرار زیر می باشد:

قرار منع تعقیب
رياست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان گنبد کاووس
با سالم
احتراما در خصوص شکايت آقای ....فرزند .... علیه آقای .... فرزند .... دائر بر ايراد
ضرب و جرح عمدی با عنايت به اينکه شاکی پس از حضور در اين شعبه و شرح شکايت خويش بیان نموده که نامبرده
مرا زده است و برای اثبات ادعای خويش بیان داشته در محل موردنظر دوربین مداربسته وجود دارد که فیلم آن را ارئه کرده که جهت انجام تحقیقات و بازبینی به مرجع انتظامی ارسال که طی مواجهه حضوری بین طرفین و بازبینی فیلم مشخص گرديده که شاکی که راکب موتورسیکلت بوده در مسیر روستای ... به سمت روستای ... در حال تردد بوده و در جلوی خودروی پرايد موردنظر که راننده ان مشتکی عنه بوده توقف و مانع ادامه مسیر ايشان می شود که راننده خودرو از آن پیاده و به سمت راکب موتور رفته که ايشان نیز همزمان از موتور پیاده و بعد از لحظه ای کوتاه مشخص می شود که راکب موتور سیکلت با دو دست ضربه ای به قفسه سینه راننده پرايد وارد نموده و او را هل می دهد و راننده پرايد نیز با دست دو ضربه به قسمت سر راکب موتور سیکلت وارد نموده به طوری که راکب موتور سیکلت به منتهی الیه سمت چپ جاده بر زمین می افتد ، النهايه با توجه به اينکه مشتکی عنه بیان داشته در دفاع از خويش و اينکه زمان وقوع اين موضوع حسب بازبینی فیلم 00:15 بوده و در آن زمان شايعه کودک ربايی و سرقت نیز شده و بنده ترسیده ام و از خودم دفاع کردم ، مع الوصف با عنايت به مراتب فوق موضوع مشمول ماده 156 از قانون مجازات اسالمی مصوب 1392 با اصلاحات آن می شود که مشتکی عنه از خود دفاع نموده است ، در نتیجه به لحاظ عدم کفايت ادله اثباتی در احراز اصل وقوع بزه و انتساب آن و حاکمیت اصل برائت مستندًا به اصل سی و هفتم از قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران و مواد 265 ، 4 ، 270 و 271 از قانون آيین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 با اصلاحات سال 1394 قرار منع تعقیب صادر و اعلام میدارد قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم ظرف مهلت ده روز از تاريخ ابلاغ از سوی شاکی قابل اعتراض در دادگاه های کیفری دو شهرستان گنبد کاووس می باشد . دفتر محترم ، مقرر است پرونده برگشماري، در اجراي ماده 92 ،
267 قانون اخیر الذكر امروز به نظر دادستان محترم برسد؛ در صورت موافقت دادستان محترم به طرفین ابلاغ شود؛ درصورت اعتراض به قرار از سوي شاكي جهت رسیدگي به مرجع صالح ارسال گردد.

ب نظر شما من به رای دادگاه اعتراض کنم؟؟؟

علت توقف من جلوی ماشین این بود که راننده ماشین با فاصله کمی از کنار من رد شد که داخل فیلم دوربین نیست

هل دادن هم بخاطر اینکه زیاد نزدیک شده بود که بلافاصله بعد هل دادن شروع به زدن میکند بطوری که با اولین ضربه من بیهوش میشوم

پزشکی قانونی هم رفتم

بعد گفته شایعه کودک ربایی و دزدی هم شده و ترسیدم. این جملات را خود سرهنگ آگاهی از خودش نوشته بدون اینکه مشتکی عنه بهش اشاره کنه

بعد گفته از خودم دفاع کردم اینکه نمیشه طرف بزنی بکشی بگی از خودم دفاع کردم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
جهت سوالات طولانی و نیاز به بررسی تمام جهات لطفا تماس بگیرید.

سلیمان محمدرضا   آقا

سلیمان محمدرضا   آقا :

دفاع باید متناسب با حمله باشد. اگر در رسیدن به خودرو تنها بودید و راننده نیز تنها بوده است بحث آدم ریایی و. ... منتفی است. می‌توانید به حکم اعتراض کنید5