مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حق اعسار

سلام وقتتون بخیر
من دو روز پیش دادگاه مهریه داشتم حکم جلب شوهرم گرفته بودم و داخل زندان بودن قاضی یه جلسه گذاشت و گفت درخواست اعسار داده بعد گفت برین تا رای صادر شه دیروز یه رای صادر شده که هر شش ماه یه ربع سکه و نیم مثقال با اینکه ایشون درامدشون بیشتر از این چیزاس ولی نه با حساب خودش کار میکنن نه چیزی به نامشونه الان یه تصمیم نهایی ابلاغ شده برام من میتونم اعتراض بزنم از من حتی نپرسیدن که قبول دارم یا نه این رای رو؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ظرف 20 روز از تاریخ رای دادگاه بدوی حق اعتراض وجود دارد.

سلیمان محمدرضا   آقا

سلیمان محمدرضا   آقا :

اگر منظور از تصمیم نهایی حکم دادگاه تجدید نظر میباشد، اعتراض نمی تواتید انجام دهید. شما در مقام مدعی باید ثابت کنید که شوهرتان اموالی دارد. اگرنه چند ماهی صبر کنید و مجدداً دادخواست اعسار یا تعدیل اقساط طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ظرف 20 روز از تاریخ رای دادگاه بدوی حق اعتراض وجود دارد.