مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه الباقی ثمن

شخص الف یکدستگاه تراکتور فرگوسن مدل 92 رو در سال 93 به خریدار در قبال مبلغ 48 میلیون تومن می‌فروشد، خریدار جهت تضمين بدهی خود یک چک متعلق به دوست خود و یک سند مالکیت خودرو متعلق به همسر خود را بابت تضمين بدهی به من میدهد، حال خریدار از سال 93 تا بدين لحظه از پرداخت مابقی خودداري مي کند.
برای طرح دعوی حقوقی بهتر است فقط علیه خریدار طرح دعوی کنیم یا خریدار ضامنین؟
عنوان خواسته مطالبه وجه باشد یا مطالبه وجه چک؟
چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای جواب دقیق و مفصل به منظور بررسی بیشتر موضوع میتونید تماس بگیرید

سلیمان محمدرضا   آقا

سلیمان محمدرضا   آقا :

بنظر میرسد بهترین راه اقدام برای چک میباشد