مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت الباقی ثمن معامله

سلام وقت بخیر
پارسال یه واحد قولنامه وکالتی با متراژ حدود هشتاد متر به شخصی فروخته ام و از مبلغ 191 میلیون تومان 51 میلیون داده و قرار بود پنجم خرداد سال گذشته بقیشو در محضر موقع وکالت زدن پرداخت کنه با اینکه در مبایعه نامه و کد رهگیری به صراحت حدودی بودن هشتاد متر ذکر و ایشان همه رو امضا کرده بعدا دبه درآورده که متراژ واحد هشتاد متر نیست و رفته شکایت کرده ارزیاب آورده متراژ خونه شده هفتاد و پنج متر من همون موقع چون شرایط خوبی نداشتم و باید منزل سازمانی رو خالی میکردم به اکراه قبول کردم که مبلغ پنج متر رو کم کنه بقیشو بده قبول نکرد و بهانه واهی آورده که کانال کولر نداره و و و پول منو تا الان نداده و دوم تیرماه امسال نوبت دادگاه داشتیم البته منم از اون شکایت کردم و بیست و چهارم تیرماه نوبت رسیدگی داریم البته چون هر دو پرونده در شعبه سه حقوقی بود بنده درخواست تجمیع دادم که پذیرفته نشد
حالا چند سوال :
1-آیا با توجه به فروش حدودی ملک که عرف منطقه فروش حدودی می‌باشد شکایت ایشان وجاهت قانونی دارد؟

2- چه خساراتی میتونم از طرف مطالبه کنم چون ملک الان تقریبا صد تا صدو پنجاه میلیون گرونتر شده و من با اون پول نمی تونم دیگه خونه ای بخرم آخه بنده که ملک رو به ایشون فروختم یک ملک بزرگتر خریدم و برای پنج روز بعد از تعهد ایشون به فروشنده صد میلیون چک دادم و چون ایشون پول منو ندادن باعث شد معامله من فسخ و چکم برگشت بخوره و الان در همون خونه که میخواستم بخرم مستاجرم و قیمت همین ملک صد و پنجاه میلیون گرونتر شده
مطالبه

دوم تیرماه رفتیم دادگاه قاضی گفت برای این موضوع الکی وقت خودتونو دادگاه رو برای چی میگیرید به خریدار گفت پول چند متر رو کم کن بقیه پولشو بده خونه رو تحویل بگیر
منم گفتم آقای قاضی اولا من متری نفروختم و حدود فروخته شده که عرف منطقه است و من فروش متری رو قبول ندارم دوما من پارسال از ایشون خواهش کردم پول چند متر رو کم و بقیه رو واریز کنه که قبول نکرده الان ارزش ملک دو برابر شده و پرینت پیامکها رو دادم به قاضی
قاضی گفت ارزش ملک توسط کارشناس تعیین میشه نه شما
گفت امضا کنید تشریف ببرید وقت دادگاه رو الکی نگیرید
منم گفتم درخواست تجمیع پرونده ها رو داده بودم قبول نکردید
گفت اونم در تاریخ خودش رسیدگی خواهد شد

حالا به نظرتون رای قاضی چی میتونه باشه و اینکه نتیجه دادگاه در دادگاه بعدی تاثیرگذار هست یا نه ؟
البته اینم نوشتم دادم به قاضی که حدودی بودن ملک به صراحت در مبایعه نامه و کد رهگیری ثبت و خریداران با امضا و اثر انگشت اونو تایید کردن و همچنین براساس ماده 6_6 مندرج در مبایعه نامه با امضای مبایعه نامه کلیه خیارات رو بجز خیار تدلیس از خودشون ساقط کردن آیا این متن میتونه در رای قاضی لحاظ بشه ؟
خریدار پنجاه میلیون داده الان صد میلیون فقط در ملک سود کرده صد و پنجاه میلیون منو نداده باهاش کار کرده کلی سود کرده
چیکار کنم منکه یک فرد بازنشسته هستم به حقم برسم ؟