مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد مطالبه وجه

با سلام و عرض احترام
بنده در مورد دادخواست مطالبه وجه سوال داشتم. متاسفانه یک فروشگاه اینترنتی (دارای نماد اعتماد یا اینماد) از بنده و چند نفر دیگر کلاهبرداری کرد و سپس تمامی راه های ارتباطی خود رو قطع کرد. ما هم از طریق پلیس فتا و دادگستری از این فروشگاه و صاحب آن شکایت کردیم. با پیگیری فراوان توانستیم شماره تلفن فعال فرد کلاهبردار را پیدا کرده و با ایشون ارتباط برقرار کردیم. طبق گفته خود فرد کلاهبردار، مثل اینکه حساب‌هایش مسدود شده بود و به خاطر سردرگمی، همه راه های ارتباطی خودش رو قطع کرد. بنده و چند نفر دیگه سعی کردیم که بررسی کنیم که ادعایی که کرده درست هست یا خیر. یعنی ببینیم که آیا تو حسابش پولی هست یا نه. اما نه بانک و نه دادگستری و نه پلیس فتا جواب درستی به ما ندادن. از طرفی با پرس و جو در این باره، به ما گفته شد که دادخواست مطالبه وجه علیه این فرد بدیم. اما با توجه به این که هزینه این کار زیاده و ممکنه پولی تو حسابش نباشه، احتمال این که این دادخواست بیهوده باشه، هست.
الان سوال بنده اینه که در صورت خالی بودن حساب های فرد، آیا حکمی علیه این فرد صادر میشه یا نه؟ اصلا ممکنه که در صورت خالی بودن حساب های فرد، مبلغ پرداخت شده ما برای دادخواست مطالبه وجه، برگردانده بشه یا نه؟
همچنین یه سوال دیگه در مورد مدت زمان حدودی مطالبه وجه دارم. معمولا چند ماه طول میکشه تا این دادخواست به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت نداشتن اموال می توانید حکم جلب بگیرید یا ممنوع الخدمات نمایید