مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه فروشگاه اینترنتی

سلام من حدود یکسال پیش از یک سایت یک محصول دیجیتالی رو خریداری کردم . به من هم تحویل دادم . قابلیتی که سایت داره به این صورت هست که میشه اون محصول رو دوباره از طریق سایت به فروش رسوند و سایت بعد از برداشت مبلغی بقیه پول رو به خریدار بر میگردونه
من هم همین کار رو کردم و برام پیام هم اومد که محصول باز فروش محصول انجام شد به سایت سر بزنید اما پول رو به من ندادند و محصول من هم دیگه در اختیار من نبود . وقتی بهشون گفتم گفتن وارد اکانت شید سعی کردم ولی اکانت مشکل داشت و گفتن بررسی میکنن هیچ اقدامی هم برای رفع مشکل نکردند تا حدود سه هفته بعد که وقتی پیام دادم که چرا درست نمیکنید محصول من رو گفتند دوباره درخواست فروش بدید .
الان بعد از حدود 8 ماه که اکانت من فروش نرفته من ازشون در اینکار شکایت کردم و پیام دادند که اکانت و درست کردیم استفاده کنید . وقتی پرسیدم چرا گفتند اکانت مشکل فنی داشته و الان درست شده این در صورتی هست که به من اطلاع نداده بودند و چطوری اکانت مشکل دار رو میخواستن بفروشن . قوانین سایت نوشته اگه محصول مشکل داشته باشه و بعد از 25 روز حل نشه 80 درصد مبلغ روز محصول به خریدار بر میگرده اما اینکار رو نکردن . وقتی هم گفتم من اکانت رو برای فروش گذاشته بودم باید پول رو میدادید یکدفعه گفتن ( اها پیش میاد حتما خریدار پیدا شده بعد لغو کرده ) در اینماد شکایت کردم زیر بار نمیرن و میگن به مراجع ذی صلاح ارجاع بدید . میخواستم بدونم حق و رو به من میدن و من میتونم خسارت بگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

مطالبه وجه از فروشگاه اینترنتی خرید و فروش اینترنتی