مشاوره حقوقی رایگان - دین موتوری فوت شده

سلام ببخشید ایا میتوان از صندوق خسارات بدنی دیه کسی که با موتور بوده و فوت شده بدون گواهی نامه و بیمه بوده مقصر هم شناخته شده رو دریافت کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام طبق قانون جدید درصورت فوت دیه فوت قابل مطالبه است.

پرسشگر :

سلام خسته نباشید ببخشید چگونه میتوان دیه شمسی که مقصر شده و فوت کرده رو از صندوق خسارات بدنی دریافت کنیم ا، کجا باید پیگیری کنم من همسرش هستم 5ماه بود ازدواج کرده بودم که متاسفانه در تصادف فوت کرد ممنون میشم کمکم کنید به خدا پدر هم ندارم یک مادر بیمار سرطانی دارم نمی تواند کمکم کنه

پرسشگر :

در ضمن گواهی نامه و بیمه نداشته

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از طریق دادسرا .مطالبه دیه از صندوق دولت