مشاوره حقوقی رایگان - چگونه از صندوق تامین خسارت‌های بدنی دیه دریافت کنم

با سلام بنده در خرداد سال 1394 در یک سانحه تصادف دچار ضربه مغزی شدم تمامی مراحل اعزام به بیمارستان با اورژانس 115 و گزارش کلانتری و کروکی پلیس موجود است .پس از سیر دوره درمان طولانی الان از ناحیه پا و دست چپ دچار اختلال حرکتی هستم لطفا راهنمایی کنید چگونه جهت دریافت دیه نقص عضو از صندوق تامین خسارت‌های بدنی اقدام کنم .

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صندوق دیه خسارتهای بدنی درصورتی دیه پرداخت می کند که راننده مقصر معلوم نباشد