مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

دخترم و مجرد. پدرم 1سال پیش فوت کردن.3برادر و دو خواهر و مادر هستیم. اونها هیچ تمایلی به تقسیم ارث ندارند و حتی سند چیزهایی که مال من هست راهم نمیدهند. وقتی هم که مطرح میکنم میگویند تو هیچ حقی نداری و با توجه به شاغل نبودنم میگویند برو خودت کار کن ما مسئول نیستیم و نمیدهیم. دایم بهم بی احترامی میکنند. خانواده ای مذهبی هستند. میخواهم به دادگاه تقسیم ارث کنم اما میترسم از واکنششان. حتی ملکم را بدون بودن من اجاره میدهند و پولش را بهم نمیدهند. و زبانا و عملا میگویند تو حقی نداری و اضافی هستی. مادرم هم زنده هستند و همچین نظری دارند. چندسوال دارم. 1.آنها بدون اجازه من میتوانند اموال را بین خودشان تقسیم کنند و حق مرا بخورند؟ 2. اگر شکایت کنم و بفهمند باتوجه به اینکه در یک خانه زندگی میکنیم چه میشود؟ 3.باتوجه به اینکه 90درصد احتمال میدهم که به دنبال خوردن حقم هستند چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر پاسخ سوالات طولانی بهتر برای جواب سوال خود با اینحانب تماس بگیرید در خدمت هستم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با ید تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک پدرتان را بخواهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید نسبت به انحصار ورثه اقدام نموده و بعد از آن دادخواست تحریر و تقسیم ترکه تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تقسیم ترکه ومطالبه سهم الارث از ماترک پدرتان را بخواهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید دادخواست تقسیم ترکه و مطالبه سهم الارث مطرح نمایید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
طی دادخواستی تقسیم ترکه را از دادگاه بخواهید