مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

نزدیک به 30 سال پیش پدرم فوت کرده و برادرانم خیلی از زمینهای پدری را بدون انحصار وراثت فروخته اند و بین خودشون تقسیم کردن و من و خواهرانم را نادیده گرفتن الان چطوری باید تقاضای تقسیم ارث قانونی بدم و من کد ملی اونها رو ندارم ؟ من تهرانم ولی زمین‌ها تبریز هست

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست گواهی حصر ورثه بدهید و سپس از طریق ثبت احوال میتوانید استعلام کدملی ورثه را بدهید و متعاقبا دادخواست تقسیم ترکه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.
اگر غیر قانونی اموال را به نام خود کرده باشند نسبت به اموالی که سند دارند دادخواست ابطال سند بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصاروراثت کنید و بعد تحریر و تقسیم ترکه اگر سهم الارث شما راهم فروختن میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید و گواهی انحصار ورثه تا معاملات آنها را باطل کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان ابطال وجود دارد

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

باسلام
از طریق دفتر خدمات قضایی محل اقامت برای شورای حل اختلاف محل فوت پدر دادخواست انحصار وراثت بدهید مشخصات وراث هم از ثبت احوال استعلام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تقسیم نامه جدید شرایطی دارد اگر در همین حال تقاضای تقسیم نامه دهید در اولین جلسه رسیدگی رد شده و قطعی می‌شود باید با کیاست جاو رفت و همچنین عنوان دادخواست مهم است و ادله د دفاعیات که انجام میشود دادگاه جای داستان گفتن نیست و با اسناد و مدارک و حقوق سر کار دارد باید بدون حاشیه پردازی اقدام کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست انحصار وراثت و تقسیم و تحریر ترکه دهید و میتوانید آن معاملات هم ابطال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای تقسیم ترکه بر اساس گواهی انحصار وراثت بگیرید و اقدام کنید و اگر از قبل تقسیم نامه بوده میتوانید ان را باطل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست انحصار وراثت بگیرید و سپس مدارکی که در این خصوص دارید را می بایست مطالعه کنم تا بتوانم راهکار ارائه بدهد اما در صورت داشتن مدارک این حق برای شما و خواهر تان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برادران شما مرتکب جرم فروش مال غیر شده‌اند. بنابراین شما هم می‌توانید از جنبه حقوقی قضیه را پیگیری بفرمائید و هم از جنبه کیفری قضیه را پیگیری بفرمائید. از جنبه حقوقی بدین شکل که دادخواست به خواسته ابطال معاملات انجام شده را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. از جنبه کیفری بدین شکل که شکوائیه با عنوان مجرمانه فروش مال غیر را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

باسلام
شما اول باید انحصار وراثت کنیدبرای این کار به شورای حل اختلاف محل فوت پدرتون مراجعه کنید وبا تنظیم دادخواست انحصار ورا ثت به سرپرست شورا مراجعه کنید و بگید کد ملی وراث رو ندارم ایشون یه نامه به شما می دهد ومیبرید اداره ثبت احوال
کد ملی تمام وراث رو که گرفتید دادخواست انحصار وراثت رو انجام می دهید وبعد باید دادخواست تحریر ترکه ومهر وموم ودادخواست تقسیم ترکه به طرفیت وراث تنظیم بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید اطلاعاتی و مدارکی که ندارید از شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی درخواست استعلام نمایید.بعد نسبت به فروش مال غیر شکایت نمایید و دادخواست تحریر ترکه و دادخواست تقسیم ترکه دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا نسبت به انحصار وراثت اقدام می توانید درخواست استعلام کدملی را دهید سپس دادخواست تقسیم و تحریر ترکه مطرح نمایید در صورت فروش می توانید جهت ابطال سند اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تقاضا کنید تا از طریق ثبت احوال استعلام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تحریر ترکه را اقامه نمایید تا اراضی مشخص گردد
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست گواهی انحصاروراثت از شورای حل اختلاف محل فوت متوفی اخذ نمایید . مشخصات از طریق شورای حل اختلاف ار اداره ثبت احوال استعلام می شود . بعد از اخذ گواهی مذکور ، درخواست تحریر ترکه ، سپس دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که برادران شما بدون انجام توافق قبلی، زمین‌های متعلق به پدرتان را بین خودشان تقسیم کرده‌اند یا فروخته اند و شما همچنین به نوعی از حقوق وراثت استفاده نکرده‌اید، می‌توانید به دادگاه شهرستان تبریز درخواست تقسیم ارث برای خودتان و برادرانتان از طریق وکیل خودتان را اعلام کنید.

برای انجام این کار، ابتدا باید به اداره ثبت املاک و اسناد تبریز رفته و اطلاعات لازم را دریافت کنید. این اداره اسنادی مربوط به مالکیت و وراثت کشور را نگهداری می‌کنند که شما می‌توانید در آنجا اطلاعات مربوط به زمین‌های پدرتان را پیدا کنید.

سپس، می‌توانید به کمک وکیل خودتان درخواست تقسیم ارث را به دادگاه شهرستان تبریز ارائه دهید. در صورتی که دادگاه فرآیند تقسیم ارث حکم دهد، املاک و اموال پدری شما و برادرانتان بین شما قانونی تقسیم خواهد شد.

لازم به ذکر است که اگر کد ملی برادران شما را ندارید، می‌توانید به اداره ثبت اموال تبریز مراجعه کنید تا اطلاعات مربوط به آنها را بدست آورید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل خودتان یا بهمراه خواهرتان با بنده تماس بگیرید تا با تنظیم قرارداد وکالت امورات حقوقی لازم شما را پیگیری کنم

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بهتر است وکیل اخذ نمایید.
ابتدا انحصار وراثت.
سپس تحریر ترکه.
سپس تقسیم ترکه و درخواست فروش در صورت عدم تقسیم.
اگر مدارک مالکیت پدر موجود است و هیچ تقسیم نامه ای را امضا نزده اید، اوکی هست.
درخواست استعلام نمایید.

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

برای گواهی حصر وراثت اقدام کنید و سپس برای تحرير و تقسیم ترکه ب اقدام کنید و اگر قبل از صدور حصر وراث بوده میتوانید ان را باطل کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ نمایید سپس تحریر ترکه را بخواهید اما پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر گواهی حصر وراثت نگرفته اید ابتدا گواهی را اخذ سپس دادخواست تحریر و تقسیم را مطرح نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا اقدام به اخذ گواهی انحصاروراثت نمایید سپس دادخواست تقسيم ترکه و تحریر ترکه را مطرح نمایید امکان ابطال معاملات وجود دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظرم بهتراست وکیل بگیرید تا کلیه اقدامات لازم را انجام دهند
چند دعوا نیاز دارید تا بتوانید تقسیم آنها را باطل کنید و چنانچه نقل و انتقالی صورت گرفته باطل کنید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما به تنهایی میتوانید به شورای حل اختلاف مراجعه و تقاضای انحصار وراثت کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

انحصار وراثت نمایید . وراث مشخص میشوند . و درخواست تقسیم ترکه نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید از شورای حل اختلاف تبریز تقاضای گواهی انحصار وراثت کنید و مشخصات وراث را از اداره ثبت احوال استعلام نمایند.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از طریق شورای حل اختلاف تبریز اقدام به اخذ حصروراثت و تحریر و تقسیم ترکه نمایید.