مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

با عرض سلام و خسته نباشید
پدرم فوت کرده و برادرم متولد 10 دی 1382 می باشد.
میخواستم ببینم دیماه با توجه به 18 سال شدن برادارم میتونم درخواست ارثیه پدری کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

مطالبه ارثیه ارتباطی به سن رشد سایر ورثه ندارد. در هر زمان میتوانید تقاضای تقسیم ترکه را به دادگاه محل اقامت متوفی ارائه دهید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور:
اگر موضوع درخواست ارثیه خودتان هست همین حالاهم می توانید ازدادگاه درخواست کنید تا تعین تکلیف شود.ارثیه ربطی به سن رشد ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع شن برادرتان حتی اگر ب 18 سال نرسیده باشد مانع درخواستتان برای تقسیم ترکه نیست. ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس به طرفیت بقیه وراث دادخواست دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید و مشکلی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله میتوانید برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

آره اشکالی نداره .18 سال سن رشد هست البته 18 سال شرعی از نظرقانون به معنای 18 سال قمری هست نه شمسی که قاعدتاکمتراز 18 سال شرعی خواهد بود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله امکان دارد و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. بله میتوانید از طریق شورای حل اختلاف اقدامکنید. ابتدائا درخواست انحصار ورثه و بعد تقسیم ترکه را مطرح کنید. سن برادرتان مانعی نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در حال حاضر نیز می توانید اقدام نمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام سن برادرتان ارتباطی به تقسیم ارثیه پدرتان ندارد و در هر صورت میتوانید اقامه دعوی نمایید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام مهم سن خود شماست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید مطالبه کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ابتدا حصر وراثت، سپس تحریر و بعد تقسیم ترکه مطرح می شود. اگر بین وراث صغیری وجود دارد سهم او به تصرفش داده نمی شود تا به سن رشد برسد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مشکلی نیست. ولی توصیه میشود با توجه به کم سن بودن ایشان تا حد امکان در مورد ارث کمی اغماض نمائید.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله مانعی جهت تنظیم ومطالبه سهم الارث وتسیم ماترک نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما درهرزمان می توانید درخواست تقسیم ترکه وارث کنید