مشاوره حقوقی رایگان - طلب اموال

با عرض سلام و وقت بخیر..
بنده مدتی پیش مقداری لوازم به طور امانت به فردی دادم تا مدتی که نبودم نگهداری کنه. حالا بعد از یک ماه که اموالم رو طلب کردم متوجه شدم گم شدن یا ربوده شده.
و ایشان خیال پرداخت کل خسارت رو نداره و میگه شما هم مقصر هستید. لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم پیگیر حقم باشم. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت کیفری خیانت در امانت بفرمایید و همچنین دادخواست حقوقی استرداد مال