مشاوره حقوقی رایگان - ارسال کالای نامرغوب

سلام.
من از یه پیج درخواست نخ واسه تاب های سلطنتی کردم..و بعد از کلی تایید از سمت این پیج همسرم بصورت حضوری از مغازه شون نخ رو خریدن،،اوایل نخ های مناسبی برای این تاب توی ایران پیدا نمیشد و کمتر کسی اطلاعات دقیق داشت..من بعد از چند ماه شروع بافتن تاب کردم و متاسفانه بعد اتمام تاب متوجه شدم نخ اصلا مناسب نیست و تاب من خراب شدم
ازشون کلی گله و شکایت کردم و ایشون عذرخواهی که خسارت رو پرداخت میکنن و ضرر من رو برمیگردونن
بعد از مدت زیادی انکار میکنن و خسارت منو نمیدن
من همه اسکرین شات هاشون رو دارم از ادعای اشتباه خودشون
حالا من چی کار کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
چون مواد رو استفاده کردید اثبات اون سخته ولی به هرحال میتونید اگر دلایل محکم داشته باشید دادخواست مطالبه خسارت کنید ولی بهتره ابتدا از اون اجناس بی کیفیت و یا بافتنی ها ازطریق شورا تقاضای تامین دلیل کنید که کارشناس آثار بی کیفیت رو ثبت و کارشناسی کنه .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل نمایید.