مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث

سلام وقت به خیر یک برلیانس خریدم شخص ثالث هستم ولی هنوز سند به نام نخورده اولین مالک بدهی داشته که طلب کار او توقیفی ماشین را گرفته دردادگاه اول رای به نفع من صادر شدولی ایشون اعتراص گذاشه ک درمعامله شخص دوم خریدار از دسته چک خودش چک نداده وچک حامل رااز کس دیگر گرفته باشد وبه فروشنده داده وفروشنده چک را خودش پاس نکرده به نام کس دیگه پاس شده ودر معامله سوم من پول را به حساب شخص دوم ریختم ولی در قولنامه نوشم نقدا پرداخت شده ایشون روی این که من چرا پول رانفد پرداخت کردم اعتراض گذاشته ایا من میتونم دراین دادگاه موفق شوم ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
انشالله . بستگی به دلایل و دادگاه دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اعتراض ظاهرا موجه نمی باشد مگر اثبات صوری بودن معامله را نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دادگاه با توجه به مدارک موجود در پرونده حکم صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر صوری بودن معامله اثبات نشود اینکه نقدی پرداخت شده موثر نخواهد بود