مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث به توقیف خودرو

با سلام.بنده 28 فروردین ماه یک خودرو به مدت یک ماه اجاره کردم و اجاره را تمام پرداخت کردم.و یک قرار داد هم نوشته شد.بعد 1 روز که ماشین دستم بود خودرو توسط پلیس و به پارکینگ منتقل شد و مشخص شده که 2 سال پیش مالک پلاک دستور توقیف فک پلاک از دادگستری شیراز گرفته.ایا بنده میتونم اعتراض شخص ثالث بدم و خودرو رو رفع توقیف کنم و ایا باید از دادگستری همین جا اقدام کنم یا باید برم شیراز؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رفع توقیف توسط شما که مستاجر هستید امکان ندارد
ولی شما میتوانید به طرفیت موجر دادخواست اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض ثالث نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانید قرارداد اجاره را فسخ و پول خود را پس بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی من سکونت خود اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعتراض ثالث به نتیجه نمیرسد شما دادخواست مطالبه وجه از موجر دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر اعتراض ثالث موضوعیت ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دو راهکار پیش رو دارید : یا این که قرارداد اجاره خودرو را به استناد خارج شدن از استفاده ، منحل کنید و پول خود را دریافت کنید . یا یک کار طولانی تر و پر زحمت تر ، این که نسبت به رفع توقیف ماشین اقدام کنید . توجه داشته باشید اگر ماشین مال شخص توقیف کننده باشد، شما به عنوان شخص ثالث ، خیلی احتمال پایین است ، که بتوانید که نسبت به رفع توقیف اقدام کنید . به فرض این که بتوانید ، مدت اجاره شما تا آن موقع تمام می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد اجاره را فسخ و پول خود را پس بگیرید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض ثالث ، بدرد شما نمیخوره
میتوانید قرارداد اجاره را فسخ کمید و به پولتان برسید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما نمی توانید رفع توقیف کنید چون مستاجر هستید ولی میتوانید خسارت خود را از کسی که بهت اجاره داده بگیرید