مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض شخص ثالث

زن برادرم بابت سهم الارث دو خانه پدرم شکایت کرده و کارشناس هم قیمت گذاری کرده و پرونده در دادگاه اجرای احکام هست... من و مادرم اعتراض شخص ثالث بابت مالکیت آنها خانه ها کرده ایم و پرونده در دادگاه تجدید نظر هست...الان میخواهند خانه ها رانیزبه مزایده بگذارند...الان ما چیکار کنیم تا بتوانیم مزایده خانه ها را به تاخیر بیاندازیم؟ توقف عملیات اجرایی را هم انجام نمیدن...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موضوع سوال شما احتیاج به اطلاعات تکمیلی دارد از طریق مشاوره تلفنی تماس بگیرید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام از دادگاهی که دادخواست داده اید، درخواست دستور موقت جهت توقف اجرا و مزایده را بنمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست دستور موقت جهت توقف اجرا و مزایده را بنمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر شما باید دادخواست مطالبه مهریه خود را اقامه نماید تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع دادخواست شما از طریق دادگاه تجدیدنظر منتهی به صدور مالکیت پلاک های مذکور گرد تا مزایده انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مالکیت خود را ثابت کنید