مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگ

سلام
بنده سال 96 یک خودرو لیزینگ را از کسی خریدم و قولنامه نوشتیم چون 4 قسطش مونده بود و در قولنامه ذکر شد که بعد از پرداخت اقساط کارهای فک رهن انجام میشه
ولی از اون تاریخ موجر اقدام به پرداخت اقساط نکرده و گویا حکم توقیف ماشین اومده
ولی ماشین توقیف نشده هنوز
موجر قول برج 12 رو داده برای تسویه
و موعد چک های کرمان موتور برج 8 بوده
من باد صبر کنم یا باید شکایت کنم ؟
من ماشین رو 45 تومان گرفتم از ایشون و لی الان قیمتش 85 تومان هستش

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام ...به فکر این باشید که ایا شرکت میتواند قرارداد را فسخ کند یاخیر....در این صورت خیلیی ضرر خواهید کرد ..شاید بهتر باشد شما پرداخت کنید و بعد شکایت کنید