مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار برای نفقه

برای مبلغ نفقه چند بار میشود اعتراض زد؟ درخواست اعسار یعنی چه؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،یک بار حق اعتراض تجدیدنظر خواهی دارید.
یعنی عدم استطاعت مالی در پرداخت مبلغ محکوم به

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. رای دادگاه بدوی قابل اعتراض بوده و پس اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال ، دادگاه تجدیدنظر رای قطعی صادر می کند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با یکبار اعتراض پرونده به تحدیدنظر ارسال خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بعد از صدور حکم قطعی نفقه ، هر کدام از زوجین میتوانند درخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایند و هر زمان که در وضع مالی ، تغییری ایجاد بشود میتوانند درخواست تعدیل اقساط را بدهند و برای هر چند مرتبه هم امکان دارد
بعد از صدور حکم قطعی ، اگر محکوم ، نتواند مبلغ محکوم به را یکجا پرداخت نماید ، میتواند دادخواست اعسار بدهد تا مبلغ قسطی بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رای دادگاه بدوی قابل اعتراض بوده و پس اعتراض پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال ، دادگاه تجدیدنظر رای قطعی صادر می کند .