مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام وقتتون بخیر خدمت وکلای محترم اگر برای نفقه اعسار بزنم ودو شاهد برای دادگاه ببرم برای اعسار هزینه دادرسی و مهریه هم دوباره باید اعسار بزنم یا اینکه همین اعسار کافی است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست اعسار غیر مالی است و هزینه دادرسی دعوای غیر مالی پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای هر مرحله می‌بایست دادخواست اعسار جداگانه داد

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

سلام - خیر ، برای مهریه اعسار جداگانه نیاز است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید در صورت اثبات برای سایر دعاوی که با زوجه دارید به حکم اعسار صادره استناد نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
هر پرونده احکام مربوط به خود را دارد که باید جداگانه دادخواست اعسار تقدیم گردد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام میتوانید از همین اعسار استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هریک احکام خاص خود را دارد
کلی نیست

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای هر پرونده باید به صورت جداگانه درخواست اعسار مطرح کنید.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام، نفقه و مهریه دومقوله جدا از هم اند مگر اینکه به هر دو مورد در یک دادنامه ملزم شده باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده نفقه و پرونده مهریه از هم جدا هستند و لازم است به شکل جداگانه نسبت به اعسار اقدام شود.