مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن مادر

سلام، من دختر 28 ساله هستم که یکسال پیش مادر خونی من باهام تماس گرفت و گفت تمام این سالها بدنبال من بوده و خانواده فعلیم نذاشتن منو ببینه.
بعد این تماس ایشون دیگه تهدید شدن و دیگه هیچ شماره ای و نشانی ندارم جز اسم و فامیل و سال تولدشان.
سوال من اینه اولین قدم برای پیدا کردن ایشون بدون اینکه خانواده فعلی من متوجه بشن چیه؟آیا دادخواست اولین راهه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیر نیاز به دادخواست.نیست
شما باید محل اقامت وی را ااز نزدیکان جویا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام این موضوع راهکار قانونی خاصی ندارد.