مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق و حق تحصیل

با سلام و احترام
میخواستم بدونم برای اینکه حقوقی که موقع ثبت عقد میخوام بگیرم مثل حق تحصیل، حق حضانت، حق خروج از کشور و‌... از نظر قانونی کاملا قابل استناد و کافی باشه و بعدا برای چیزی مثل خروج از کشور نیازی به طی کردن مراحل اداری دیگه ای نداشته باشم همون ثبت حقوقی در عقدنامه کافیه؟
یا باید وکیل بگیرم و وکالت نامه یا هر نوع سند خاص دیگه ای اضافه بر خود عقدنامه تنظیم بشه؟
اگر همون ثبت در عقدنامه کافیه آیا فرمی وجود داره که عین متن قانونی ای که باید برای هرکدوم از حقوق نوشته بشه داخلش باشه که ناقص و یا قابل سواستفاده نباشه که ما عینا همون متن رو وارد عقدنامه کنیم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر در سند ازدواج ضمن عقد شرط را اضافه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در عقد نامه رسمی ذکر شود کافی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای اجازه خروج از کشور باید وکالت نامه رسمی از همسر ، مبنی بر اجازه خروج ، اخذ نمایید و در عقد نامه هم شرط نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در عقد نامه درج شود و می توانید وکالت رسمی بگیرید اما مد نظر داشته باشید بدون عزل باشد