مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به تجاوز

برادر من حدود 8سال با یه دختری در ارتباط بوده به اسرار خود دختر و خانوادش بدون رابطه جنسی. حالا که برادرم میخواد ازدواج کنه دختره رفته شکایت کرده به جرم تجاوز .
کمک کنید لطفا ما چی کنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ادعا باید با دلیل ومدرک باشد وصرف شکایت راه بجایی نخواهد برد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، احتمالا شما از روابط خصوصی آنها بی اطلاع هستید و اگر غیر از این باشد دختر خانم باید تجاوز جنسی را ثابت کنند که با توجه به رابطه دوستی طولانی مدت بیشتر رضایت خود دختر مشخص هست و مصداق تجاوز بنظر نمیرسد ، البته جزئیات باید بررسی شود .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد مدارك ارايه شده بررسي شود
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جرم تجاوز به عنف شرایط خاصی دارد که باید محقق بشود و باید بدون رضایت خود دختر باشد و ...
ولی اگر دختر ادعای خود را ثابت نماید ممکن است پسر به جرم رابطه نامشروع محکوم بشوید
جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را ثابت نماید.