مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر در ماه حرام

با عرض سلام و خسته نباشید
آیا درصد افزایشی دیه از بابت رخ دادن حادثه در ماه‌های حرام شامل حال راننده مقصر فوت شده هم میشود و بیمه باید دیه را با نرخ ماه حرام پرداخت کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
خیر فقط به میزان دیه معینه قابل پرداخت است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه فوت در ماه حرام افزایش پیدا میکند و اگر مورد تعهد بیمه باشد باید مبلغ را پرداخت نماید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بله ملاک محاسبه خسارت‌های وارد شده در بیمه حوادث راننده، دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام است، حتی اگر حادثه در ماه حرام اتفاق افتاده باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تا میزان دیه در ماه غیر حرام می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
فقط به میزان دیه معین شده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس دیه ماه غیرحرام محاسبه میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تاساس محاسبه در بیمه حوادث رانندگی، میزان دیه در ماه غیر حرام است.