مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی آرنج

پسرم را با شمشیر زدنش آرنج دست راست شکسته وتاندون هاش هم بریده شدن داخل ماه حرام هم زدنش آرنج دست راست شکسته وپیچ مهره گذاشتن داخل آرنجش دیه چقدر بهش میدن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه پزشکی قانونی جهت تعیین درصد دیه و جراحات وارده می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است
که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.
ماه حرام مربوط به دیه قتل است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تعیین دیه با پزشکی قانونیست و در ماه حرام تغییری ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پزشکی قانونی میزان جراحات را مشخص می‌کنند و قاضی با توجه به آن درصد دیه را تعیین می‌کنند دیه ضرب و جرح فرقی نمی‌کند که در ماه حرام باشد یا غیر حرام

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دستش از کار افتاده شود 25 درصد
ربطی به ماه حرام ندارد اون برای قتل است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میزان دیه برمبنای نظریه قطعی پزشکی قانونی محاسبه میگردد. لازم است نظریه موصوف رویت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین درصد دیه توسط پزشکی قانونی صورت می‌گیرد که بر مبنای آن، حکم کیفری صادر خواهد شد و النهایه شعبه اجرای احکام کیفری، معادل دقیق ریالی دیه را محاسبه خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تغلیظ دیه فقط در مورد فوت اعمال می‌شود

میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
درصد دیه با توجه به محل ، نوع و میزان آسیب تعیین خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ربطی به محرم و غیر ان ندارد، درصد دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فقط دیه قتل در ماه حرام تغلیظ می شود محاسبه دیه براساس جراحات وارده طبق نظر پزشکی قانونی تعیین می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام افزایش دیه برای جراحات نیست برای قتل است خیر افزایش پیدا نمی‌کند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دیه ماه حرام برای فوت است و صدمات با ماه عادی تفاوتی ندارد ، بابت شکستگی 8 درصد و بابت صدمات تاندون بسته به میزان بهبودی