مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن ملک

سلام همسرم میخواد 3دنگ از خونه به نامم بزنه ولی در رهن بانک ازش وام برداشته میشه میگه همه مدارک وام به اسمش ثبت شده وام تموم بشه به نام میزنم میخوام بدونم روش دیگری نیست به نام من ثبت بشه مدرک داشته باشم همسرم مریضه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه سند در رهن بانک است معمولاً دفاتر اسناد رسمی انتقال قطعی و رسمی را صرفاً با اجازه بانک انجام می دهند در غیر این صورت می‌توانید با تنظیم مبایعه نامه و وکالت بلاعزل تنظیمی از طریق دفترخانه نسبت به نقل و انتقال اقدام نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید