مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک

باسلام و عرض خسته نباشید ... چگونه امکان به نام زدن ملکی که سندش گرو بانک است وجود دارد؟ من در جایی خواندم که : 1- در صورت تسویه با بانک امکان دارد اما تسویه برای ما مقدور نیست. تشکر از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه در رهن باشد امکان نقل و انتقال ندارد مگر با اجازه بانک که مسلما اجازه نخواهد داد

پرسشگر :

ضمن تشکر از شما ... از طریق وکالت ... قولنامه .. دفتر اسناد ... و امکان ندارد که ملک به نام شخصی بخورد اما سند زدن در پایان اقساط صورت بگیرد؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

فقط در صورت تسویه کامل وام و یا احیانا توافق با بانک می توانید انتقال سند انجام دهید در غیر این صورت امکان پذیر نمی باشد.