مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری 2گرم شیشه

با سلام کارمند هستم سال 93 با شیشه منو گرفتن 3سال تعلیق بهم داده بود در صورت تکرار اونا هم رو میشه ولی دوباره چند وقت پیش با 2گرم شیشه گرفتن که سه فرزند دارم که الان اگر حبس بهم بدن باید خودکشی کنم راهی نمانده برام لطفاً راهکار بهم بدید چکار کنم خیلی حالم خرابه ایا الان که 7سال گذشته ایا دوباره پرونده 93 رو میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به حکم صادره دارد که چند سال تعلیق شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر در پرونده سال 93 مدت تعلیق مجازات ، 3 سال بوده که این مدت سپری شده است و در صورت انجام جرم جدید ، مجازات جرم قبلی اضافه نخواهد شد
و فقط مجازات جرم جدید را باید تحمل نمایید