مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری شیشه

با سلام
خواهرزاده بنده 15سال سن دارد
37گرم شیشه ازش گرفتن خودشم سابقه نداره حکمش چیه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به نظر قاضی پرونده و همچنین شرایط جرم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به سن قانونی نرسیده است مشکل خاصی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام احتمالاً به کانون اصلاح و تربیت احضار می شود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگر پانزده سال تمام نشده باشد نگهداری در کانون به مدت سه ماه اگر فاقدسابقه باشدواگرپانزده سال تمام شده باشد دو سال نگهداری در کانون اگر فاقد سابقه باشد. البته در هردو موردامکان معلق حبس وجود دارد ودادگاه در مورد آن مختار است.در ضمن در صورت حبس در کانون پس از گذراندن یک سوم حبس می توانند از آزادی مشروط استفاده نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات نگهداری در کانون اصلاح و تربیت خواهید داشت

و با توجه به سن کم ایشان ، امکان تعیین مجازات جایگزین حبس و تخفیف مجازات وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام به كانون اصلاح و تربيت معرفي مي شود براي تحمل حبس

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به کانون اصلاح و تربیت معرفی میشود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات آن اعدام و مصادره اموال بدست آمده از حمل و نگهداری ماده مخدر صنعتی

هر گاه محرز شود مرتکب جرم موضوع بند (6) این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آن هم نشده در صورتی که میزان مواد بیش از یکصد گرم نباشد با جمع شروط مذکور یا عدم احراز قصد توزیع یا فروش در داخل کشوربا توجه به کیفیت و مسیر حمل، دادگاه به حبس ابد و مصادره اموال ناشی از همان جرم، حکم خواهد داد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به پرونده دارد اگر اقرار کند قاضی تخفیف می دهد و اگر تسلیم به حکم بزند نیز تا 1 چهارم حکم تخفیف دادا می شود ولی در مجموع 15 سال محکومیت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نظر قاضی پرونده و همچنین شرایط جرم دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به کانون اصلاح و تربیت معرفی می شود .