مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ساخت و ساز غیر قانونی همسایه

باسلام خدمت شما ملک بنده جنوبی میباشد همسایه من از طرف شرق خانه اش را شمالی بنا کرده البته در نبود من که حدود یکسال در شهر دیگری بودم و کاملا نور مرا گرفته من هم به حق همسایگی گفتم دیگر ساختی ولی طبقه بالا را اجازه نمی دهم اول قبول کرد حالا ستون های بالا را هم میخواهد بزند البته کاملا غیر قانونی و بدون پروانه می خواهم بدانم اگر شکایت کنم میتوانم حکم تخریب بگیرم یا باد ادن جریمه می تواند به کارش ادامه دهد خودش می گوید شهر داری گفته جریمه بده مشکلی ندارد آیا چنین قانونی هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اول از طریق شهرداری اقدام نمایید در صورت عدم موفقیت ازطریق دیوان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به شهرداری مراجعه نمایید و شکایت نمایید و