مشاوره حقوقی رایگان - ساخت غیر مجاز

سلام مغازه من در حیاط یک 4 واحده است همسایه طبقه بالا اومده دیوار بالکن خودش تا بالای سقف مغازه من کشیده مغازه سند شش دانگ داره به اسم خودم میتونم خودم اون دیوار رو خراب کنم یا باید حتما از طریق شکایت باشه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمیتونید اقدام کنید اگر این طور بود هرکس مجری حق خود می‌بود و اجرای احکام تعطیل میشد و هرکس حکم را به اختیار اجرا میکرد میبایست از طریق قانونی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر حتما از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر حتما باید از طریق دادگاه دادخواست تخریب و یا اجرای حکم دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی در نظریه کارشناسی ذکر شود
و سپس شکوائیه رفع تصرف عدوانی و اعاده وضع به حالت سابق را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر شخصا نمی توانید اقدام کنید ، دادخواست مناسب تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حتما از طریق دادگاه اقدام نمایید