مشاوره حقوقی رایگان - تعبیه درب توسط همسایه

سلام.
همسایه ای غربی ملک ما که طول زمین و در نتیجه، دیوار شرقی حیاط او کمی جلوتر از انتهای زمین ما هست قصد تعبیه درب ورودی جدیدی در دیوار مجاور ما دیوار شرقی زمین خود که با زاویه 90 درجه، مجاور ضلع جنوبی زمین ما هست، دارد. در این حالت زاویه میان درب ورودی ما با درب جدید ایشان 90 درجه خواهد شد... آیا حق قانونی دارد ، در باز کند یا خیر ، لطفا پاسخ بدهید خیلی سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای شما بوجود میآورد میتوانید دادخواست ممانعت از حق و رفع مزاحمت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید از شهرداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چنین حقی ندارد و شما میتوانید از طریق شهرداری ممانعت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرچنین حقی نداردوشمامیتوانیدازطریق شهرداری ممانعت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر خیر از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید