مشاوره حقوقی رایگان - بازخریدی

سلام وقت بخیر پدر بنده 13 سال در نیروی انتظامی خدمت کرده که از این 13 سال 4 سال در منطقه عملیاتی مریوان بوده به سبب جنگ تحمیلی حضور در مناطق عملیاتی دچار مشکل اعصاب میشه. بعدا به دلیل مشکلات اعصاب و روان توسط کمیسیون ماده104 بازخرید شده. الانم یه چند سالی که فوت کرده خواستم بدونم میتونیم بیمه این 13 سال بگیریم یا به تامین اجتماعی انتقال بدیم یا و... الانم تحت پوشش کمیته امداد ... ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، در این مورد مشاور با حقوقی تأمین اجتماعی مشورت کن. که بهتر به شما کمک خواهد کرد.