مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد زنان

سلام، من 16 سال سابقه کار سخت و زیان آور دارم و 38 سال سن در چه شرایطی امکان بازنشستگی پیش از موعد را می توانم داشته باشم. آیا امکان بازخرید را دارم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با بیست سال سابقه امکان بازنشستگی دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همه این شرایط باید توسط کمیسیون تصویب و تایید گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود *

*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمه جزئیات آن را بررسی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید 20 سال سابقه متوالی کار سخت داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید حداقل 42 سال سن داشته باشید تا بتوانید بازنشسته شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

4 سال دیگه یعنی پایان بیست سال میتونی درخواست بتزنشستگی بهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مشاغل زیان آور معمولاً تا 20 سال سابقه کار میتواند بازنشستگی بگیرند