مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب های بانکی

سلام و عرض ادب
بنده امروز متوجه شدم که از سه تا حساب هایی که در بانک های مختلف دارم دوتا حسابم بلوکه شده و اینکه حتی هیچ ابلاغیه ای از سوی قوه قضاییه و بانک و ... برام فرستاده نشده و من واقعا از دلیل اینکار بی اطلاع هستم
ممنون میشم از وکیل عزیزی که گمانشون از این کار و دلایل احتمالی رو بهم میگن و سپاسگزارم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ممکن است از طریق پلیس فتا مسدود شده باشد علت را از بانک خود باید سوال بفرمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید از طریق بانک مرجع توقیف کننده را پیگیری وبا مرجع مراجعه حضوری داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به بانک مراجعه نمایید تا مرجع توقیف کننده حساب را به شما اعلام نمایید و سپس حضورا به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از بانک سوال کنید احتمال در سایت شرط بندی فعالیت داشته است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا به بانک مراجعه نمایید و مطلع شوید از کجا توقبف شده بعد به مرجع مربوطه مراجعه نمایید.در سایت شرط بندی بودید ?