مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه غیر قطعی

سلام
همسر من دادخواست استرداد جهیزیه داده و الان دادنامه محکومیت من اومده که تا 20 روز دیگه قطعی میشه
اما من نمیخوام اعتراضی نسبت به دادنامه داشته باشم و از طرف دیگه مهلت اجاره منزلی که جهیزیه داخلش هست یک هفته دیگه تموم میشه
حالا سوالم اینه که من چطور میتونم همسرم رو برای استرداد جهیزیه ش قبل از قطعی شدن دادنامه مذکور ملزم کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
حق اعتراض خود نسبت به دادنامه را اسقاط کنید تا رای قطعی شود
و یک اظهارنامه مبنی بر تحویل جهیزیه ظرف مدت 24 ساعت برای همسرتان ارسال کنید که از آن تاریخ هیچ گونه مسئولیتی نسبت به جهیزیه نداشته باشید.