مشاوره حقوقی رایگان - ترتیب اثر ندادن تمام موضوعات و صدور رای قطعی

پرونده ای بعنوان شاکی داشتم که طرف مقابلم کارگر ساده است. به شخصی تحمیل می کند تا جرم واقع نشده ای با عنوان مزاحمت تلفنی اثبات کند سپس بدلیل عدم همکاری فرد شخصا به اطلاعات سپاه مراجعه و با عنوان شغلی دروغ و کارمند قرارگاه ... گزارشی سیاسی مبنی بر توهین به شهدا و سران نظام مطرح و بدلیل عدم نتیجه اقدام به ضرب و شتم درحضور شاهد و مراجعه به محل کار و توهین و افترا کرده است؟؟؟ در رای قطعی به هیچکدام از عناوین اشاره نشده و در مورد ضرب و شتم تبریه صادر و دادگاه درمورد اطلاعات می گوید بما ربطی ندارد؟ سوال اینست»»
1_دادگاه می تواند موضوع اطلاعات و اداره را غیرمرتبط بداند در حالیکه جدیدا بازنشسته شده بودم!؟
2_شکایت از خود اطلاعات را بکجا داشته باشم؟
3_ضرب و شتم بدون گواهی دلیل برردانست؟ چرا دادگاه توجه و رسیدگی نکرده است. ولی شاهد دارم و شهادت دادند در مورد موارد فوق چکار کنم؟
لطفاً کامل توضیح فرمایید ارادتمند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در دادگاه شاکی باید اسناد و مدارک خود را به دادگاه ارائه بدهد و بتواند ادعای خود را اثبات نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادگاه مستندات را مورد توجه قرار میدهد نه حدث وگمان را