مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

سلام پدرم در اثر تصادف بعد از 4 ماه با شکستگی فراوان فوت کرد برای فوت رضایت دادم اما شکایت کردم محکوم به پرداخت دیه شد ولی به خواهرهام ایا رضایت من شامل شکستگی هم میشود در ضمن الان از اونا شماره حساب خواستن و رای هم برای ثنای من نیومده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رضایت شما فقط در سهم خودتان موثر است خواهرها خودشان شخصا در صورت موافقت باید گذشت کنند.
اگر در پرونده اعلام گذشت کرده اید احتمالا کل پرونده را شامل شود .
متن گذشت و رضایت شما باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر یکی از ورثه ،
رضایت بدون پرداخت دیه ، بدهد دیگر دیه ای به او تعلق نخواهد گرفت ولی به سایر ورثه که رضایت ندادند دیه فوت تعلق خواهد گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
رضایت هرشخص فقط نسبت به خوده ان فرد موثر است ولاغیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می بایست به شماهم دیه پرداخت شود حتما پیگیری نمایید.درصورتی که پاسخ خود را نگرفته و یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.