مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام. زمانی که من نوزاد بوده ام پدرم تصادف میکند و از دنیا میرود و پدربزرگم رضایت میدهد. الان که من 28 سال دارم و پدربزرگم فوت شده و از آن یک منزل مسکونی بجا مانده است آیا من میتوانم از پدربزرگم که فوت شده شکایت کنم تا حق دیه پدرم را از آن واحد مسکونی بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند اظهار نظر دقیقی به توان کرد