مشاوره حقوقی رایگان - رویت متن داخواست و طرح و علت دعوا مطرح شده از اینجانب و علت تامین دلیل

باسلام و آرزوی سلامتی خدمت وکلای محترم
پیامکی حدود 10 روز قبل با این مضمون دریافت کردم . دادخواست شماره ...ارسالی از طریق سامانه خدمات قضایی به شعبه ...شورای حل اختلاف مجتمع شماره ...ارجاع و با شماره پرونده ...و رمز شخصی...ثبت گردید .
بنده مستاجر هستم زیرزمینی رو بعنوان انباری اجاره کردم به مدت یکسال که تقریبا پارسال تمام شد بعد از آن دوسال دیگر بصورت دستی پشت همان قرارداد تمدید کردیم که یکسال دیگر گذشته و یکسال از مدت قرارداد باقیست . حال موجر با ایجاد فشار به بنده خواستار تخلیه ملک پیش از موعد مقرر میباشد و قانونی اقدام به تخلیه خواهد کرد و این پیامک برام اومد . قولنامه دست ایشون برای تمدید پشت نویسی نشده فقط قولنامه نزد من پشت نویسی و امضا کردیم جهت تمدید هر ماه هم اجاره به حسابش واریز کردم. سوال من اینجا اینست که ایشون میتواند با قراردادی که نزد خودش هست به دروغ طرح دعوی مبنی بر پایان قرارداد در سال قبل رو کرده باشد و به اینوسیله و تامین دلیل بدون احضار بنده به دادگاه موفق به دریافت حکم تخلیه شود ؟ جایی خوندم که اگر حکم تخلیه صادر بشه حتی با اطلاعات دروغ موجر به دادگاه ، باید اجرا شود و دیگر مقامی قادر به ابطال آن نیست . من چطور میتونم از متن دادخواست و طرح دعوی ایشون زودتر مطلع شوم و قبل اینکه حکمی صادر شود جلو دروغ و تزویرش را بگیرم ؟ از طریق ثنا هم متن دادخواست و دعوی برای مشاهده موجود نیست به شعبه مربوطه هم مراجعه کردم به من متن دادخواست و موضوع تامین دلیل رو ندادن تا درجریان قرار بگیرم . مگر درخواست آن شعبه ثبت نشده پس چطور برای مطالعه در اختیارم نذاشتن ؟ لطفا خیلی کامل راهنمایی فرمایید اقدامات بنده برای جلوگیری از عواقب بعدی که به ضرر من تمام نشود چیست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرارداد خود را ارایه دهید
ضمن اینکه با توجه به شرایط کرونا وانقضا قرارداد موجر باید استثناعات مصوبه ستاد به اثبات برسد
ودر صورت عدم انقضا تخلف از شرایط قرارداد رااثبات کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر موجر درخواست تخلیه را مطرح نماید شما میتوانید با ارائه نسخه ای از قرارداد ، که موجر پشت قرارداد ، مدت را دو سال تمدید کرده و امضا نموده از تخلیه جلوگیری نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تعهدات خود را انجام داده باشید تمدید می شود